fbpx

Aurajoentien kulttuuriralli su 25.8.2024 – kohteiden ilmoittautuminen on nyt auki

Aurajoentien kulttuuriralli su 25.8.2024 – kohteiden ilmoittautuminen on nyt auki

Aurajoentien Kulttuuriralli tulee jälleen elokuussa 25.8.2024!

Kulttuuriralli tarjoaa jälleen upeita elämyksiä ja nähtävyyksiä pitkin tietä sunnuntaina 25.8.2024. Toivomme osallistuvien kohteiden olevan avoinna klo 10-17. Ilmoittautuminen mukaan avautuu huhtikuun alussa. Kartat ja ohjelma tullaan julkaisemaan jo kesäkuussa.

Odotettavissa on monipuolista ohjelmaa ja nähtävää. Tapahtumasta lisää myöhemmin, seuraa ilmoittelua.

Kohteiden ilmoittaminen on nyt auki

Onko kohteesi avoinna tai järjestätkö ohjelmaa Aurajoentien varrella Aurajoentien Kulttuurirallissa 25.8.2024? Toivomme että kohteet olisivat avoinna klo 10-17 ja sisäänpääsy olisi maksuton, koska kyseessä on Varsinais-Suomen museopäivä. Palautekyselyn pohjalta mukaan toivotaan erityisesti myös lounasta tarjoavia kohteita tai muita pop up kahviloita. 

Ilmoita kohteesi ja ohjelmasi Aurajoentien matkailutien varrella mukaan Kulttuuriralliin viimeistään sunnuntaina 12.5.2024 tästä linkistä: https://www.lyyti.fi/questions/25b6ffe5b8

Kulttuurirallin kohdetiedot, kartat ja ohjelma julkaistaan kesäkuussa. Varmista että saat oman kohteesi karttaan. Markkinointimateriaalit tehdään valmiiksi kesäkuussa.

Aurajoentien matkailutie sosiaalisessa mediassa

Seuraa Aurajoen matkailutietä sosiaalisessa mediassa @aurajoentie

Muista myös jakaa somessa kuvia kun liikut Aurajoentiellä ja käytä tunnisteita #meidänmatkailutie #aurajoentie #tiekansallismaisemaan.

Lisäksi tägää julkaisuusi @aurajoentie, jaamme mielellämme julkaisujanne somessa!

——

Aurajoentie alkaa Turun Suurtorilta, kulkee Raunistulan kautta ja Maarian kirkon ohi kohti Auraa (tie 222). Tie kulkee Turun jälkeen mm. Liedon kunnan alueella, Auran keskustaajaman ja Pöytyän Riihikosken läpi ja päättyy Oripään keskustaajaman pohjoispuolelle. Aurajoentien matkailutie sai virallisen matkailutiestatuksen vuonna 2021.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *