fbpx

Tommi seikkailee aurajoentiellä – Krapuranta, Oripää

Tommi seikkailee aurajoentiellä – Krapuranta, Oripää

Moottoripyörä ja teltta on edullinen tapa matkustaa.
Aurajoentien kohdalla yöpymispaikan valintana oli Krapuranta Oripäässä. Perille pääsee asfalttitietä pitkin.

Tervetuloa-kyltiltä asti näkee, että alueesta pidetään todella hyvää huolta. Vastaanottovirkailija antoi vielä pyynnöstäni katselmuskierroksen ja sama siisteys, rauhaisa tunnelma ja idylliset maisemat olivat koettavissa koko alueella.

Paikkaan kuuluu oma lampi, lapsille oma allas, iso sauna ja pienempi perhesauna, päärakennus ja uusimpana 150 neliöinen Kulkurinkeidas, jossa voi pitää isompiakin tilaisuuksia. Kuten myös paikan omia säännöllisiä karaoke-perjantaita ja perinteikkäämpiä Haitari-treffejä.

Alueeseen kuuluu myös rauhaisia metsäpolkuja ja yhden varrelta löytyy myös frisbeegolf –rata.


Pidin alueesta ensisilmäyksestä alkaen.
Monasti, varsinkin viikonloppuisin osa lerintäalueista muuttuu levottomiksi ja unen saanti vaikeutuu varsinkin telttaillessa. Krapuranta on ihana poikkeus, koska sieltä ei löydy alkoholimyyntiä, vaan siellä arvostetaan rauhaisampia elämisen tapoja.

Paikka minun makuuni.
Ei siis ihme, että Kulkurintuvan seinässä on plakaatti, jossa kerrotaan paikan valitun vuoden 2001 caravan –alueeksi.Krapurannan omat sivut
https://www.krapuranta.net/

Erityiskiitos
Sofiannalle hyvästä alue-esittelystä ja vastaanotosta.@aurajoentie #aurajoentie #MeidänMatkailutie #TieKansallismaisemaan #TommiSeikkaileeAurajoentiellä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *