fbpx

Lammasjoogaa Aurajoen varrella

Lammasjoogaa Aurajoen varrella

Ainutlaatuinen tilaisuus osallistua lammasjoogaan Laukkaniityn lampaiden kanssa Aurajoen varrella!

Lammasjooga on lempeää ja helppoa joogaa luonnon helmassa. Joogaamme rauhalliseen tahtiin seuranamme kahdeksan seurallista ja lempeää uuhta. Lammaslaidun sijaitsee idyllisessä Aurajoki-maisemassa. Joogaamme tosiaankin lampaiden laitumella, joten huomoithan, että kenkäsi, mattosi tai vaatteesi saattavat hieman likaantua. Lampaat osallistuvat tunnille oman kiinnostuksensa mukaan, ne tulevat mielellään ihmisten lähelle ja ottavat vastaan hellyyttä ja rapsutuksia.

Mukaasi tarvitset joogamaton (mahdollisuus vuokrata matto hintaan 3e, rajoitettu määrä), vesipullon sekä säänmukaisen vaatetuksen. Loppurentoutusta varten pitkähihainen vaate voi olla mukava, vaikka sää olisi lämminkin. Joogaamme avojaloin oman maton päällä.Tunti toteutetaan jokirannan laitumella, joten maasto on hieman kalteva ja muhkurainenkin. Teemme tunnilla maastoon soveltuvia, helppoja, stressiä lievittäviä jooga-asanoita. Tunti soveltuu sekä aloittelijoille että harrastajille, mutta maaston ja kävelymatkan takia se ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Autolla saapuvat voivat pysäköidä maatilan pihaan. Kokoonnumme maatilan pihassa 30 minuuttia ennen tunnin alkua, josta kävelemme yhdessä lammasaitaukseen (noin 5 min kävelymatka). Koska lampaat lähtevät mielellään seuraamaan ihmisiä, saavumme ja poistumme aitaukseen yhdessä tilan emännän kanssa. Huomioithan että lampaita ei saa ruokkia!

Tunnin ohjaa fysioterapeutti, terapeuttinen joogaohjaaja, Movingness-ohjaaja Leea OjuvaTunnin kesto 60 min.

Hinta: 15 euroa, maksutavat käteinen (tasaraha) ja korttimaksu.

Osoite: Järykseläntie 294a, Aura.

Sitovat ilmoittautumiset: to 29.7. klo 10.00 mennessä (minimiosallistujamäärä 5 hlö)sähköpostitse kinetica.fi@gmail.com, ilmoita nimesi ja puhelinnumerosi sekä mikäli tarvitset vuokramaton.

Tapahtumalla on säävaraus. Mikäli tunti joudutaan perumaan, osallistujille ilmoitetaan viimeistään 5 tuntia ennen tunnin alkua.

Lisätietoja sivustolta: https://joogaaniitylla.webnode.fi

#lammasjooga #aurajoentie #laukkaniitynlampaat #tiekansallismaisemaan #meidänmatkailutie

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *